|ullvotten.no

Annett

Sykepleier, gründer og daglig leder i ullvotten.no. Genuin interesse for ull. Gift med Espen. Hun er glad i historie og tradisjoner og har en fantastisk sans for detaljer. Flink til å skape og tenke kreativt. Stor interesse for design.

Malene

Jobber til vanlig hos Vila Clothes som Ass.butikkleder. Begynte hos Ullvotten.no for avlaste/assistere her under Korona pandemien, og trivdes så godt at hun nå jobber som Fagleder Arbeidstrening hos Ullvotten.
Genuin opptatt av mennesket vell og ve, og kundeservice.
Hun er hobbyfotograf, kreativ, løsningorienter, og en potet som kan brukes til alt.

Livssitat “Dette har jeg ikke gjort før, så dette får jeg sikkert til” – Pippi Langstrømpe

Lillian

Bygdejente med lærerjobb og sans for hverdagen og Spania! Glad i å strikke (selvfølgelig av ull!). Nyter friluftsliv og baker gjerne et brød. Gift med Bjørnar. Sprek som få og artig å være sammen med. Alltid blid.

medarbeider |ullvotten.no
medarbeider |ullvotten.no

Else Brit

-Tapte sin tapre kamp mot kreft, oktober 2016. Dypt savnet.

Prøvestrikker fra Vallset-bygda med erfaring som vi andre bare kan se langt etter! Ei strikkedame som kjenner verdien av nøyaktighet og kvalitet. Alltid hjelpsom og positiv. Gift med Leif som stiller gladelig opp som prøvemann. Han er en ihugga boble-entusiast.

Else -Brit strikket utallige rosa-sløyfe votter for kreftforeningen…

Liv Karin

Strikkedama fra Rena med enormt pågangsmot som har strikket det meste og for de fleste! Vår produktutvikler og prøvestrikker som vet hva hun snakker om. Hun er like pirkete i hagen sin som hun er med sitt strikkearbeid! Humoristisk perfeksjonist med sans for ærlighet. Stiller gjerne opp om strikking skal læres bort.

medarbeider |ullvottten.no

 

medarbeider |ullvotten.no

Hanne

Sterk, ung dame som energisk klatrer fjelltopp etter fjelltopp sammen med hunden sin og gode venner og som gjerne deler disse fantastiske naturopplevelsene med oss!

Ryddig og tydelig i sitt daglige arbeid i uniform. Forelsket i skjønne Ålesund og ull…

 

medarbeider |ullvotten.no

Espen

Eneste hane i flokken. Til daglig jobber han i TESS. Gift med Annett. Han kan ikke strikke, men er praktisk og har peiling på det aller meste. Han fikser alt det tekniske!