Returskjema og Angrerettskjema

Retur og bytterett i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett på ubrukte varer i original emballasje og fri retur. Betalingen refunderes når vi har mottatt varen sammen med returskjema/angrerettskjema som ble mottatt sammen med ordrebekreftelsen (epost) og sammen med din vare.

NB! Returer må IKKE sendes i postoppkrav!

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [symple_column size=”one-fourth” position=”last”]pdf Returskjema (PDF)[/symple_column] [symple_column size=”one-fourth” position=”first”]pdf Angrerettskjema (PDF)[/symple_column]

 

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] Vi er fleksible med bytting av julegaver, så dersom du vil være tidlig ute trenger du ikke bekymre deg – normalt sett har vi bytterett fra 15. oktober på julegaver, og ut januar påfølgende år.

Bytteservice
Feil størrelse? Ta kontakt med oss på tlf: 95 49 50 50, eller returner varen sammen med returskjema der du oppgir størrelsen du ønsker å bytte til.
Returporto av innsendt vare refunderes ikke, men vi sender deg fraktfritt en ny størrelse.

Reklamasjon
Det kan dessverre oppstå at du mottar varer som er skadet i transport eller at du finner andre feil. Hvis det skulle være tilfelle, ta kontakt med oss umiddelbart. Vi avtaler da utsending av ny vare og retur av den gamle. Vi sender deg en forhåndsbetalt adresseetikett som benyttes ved retur, sammen med returskjema.