VILKÅR

 

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved bytte, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den. Legg varen(e) i produkt-innpakningen (orginalembalasje), i samme stand som du mottok dem (uskadet, rene, uten lukt og med merkelappen hengende på) ellers kan vi ikke ta varen tilbake

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper og ødelegger en skoeske i bytteforsendelsen, kan ikke varen selges videre og går under brukte varer.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

SLIK BYTTER DU:

  1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til og skriv ned det nye ordrenummeret på skjema for «BYTTE – RETUR – REKLAMSJON». Du får igjen pengene for varen(e) når du sender varen(e) tilbake.
  2. Fyll ut skjema for «BYTTE – RETUR – REKLAMSJON» og kryss av for ”Bytte”.  Klistre returfraktseddelen godt synlig på posen. Returfraktseddelen ligger vedlagt i pakken din.
  3. 3. Legg varen(e) i produkt-innpakningen (orginalembalasje), i samme stand som du mottok dem (uskadet, rene, uten lukt og med merkelappen hengende på) ellers kan vi ikke ta varen tilbake. Pakk inn varene og legg med skjema for «BYTTE – RETUR – REKLAMSJON»
  4. Klistre på returetiketten utenpå pakken som du skal sende tilbake. Returetiketten fulgte med i pakken du mottok
  5. Lever pakken til nærmeste postkontor.